Bucurie în Cutie, un proiect prin care îl ajuţi pe Moş Crăciun să ajungă la copiii defavorizaţi

În luna decembrie a fiecărui an, Organizația TREBUIE FETEȘTI desfășoară proiectul “Bucurie în cutie” prin care, alături de toți cei dornici să ajute, oferă cadouri de Crăciun copiilor din Centrele de Plasament și Centrele pentru copii cu Nevoi Speciale din Republica Moldova și România. Proiectul a debutat în anul 2016 și de atunci s-au distribuit în fiecare an peste 1000 de cadouri.

Proiectul reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos, iar tu poți fi parte din el. Alege și tu să pregătești o cutie pentru ca împreună să oferim copiilor cu dizabilităţi şi a celor din familii dezorganizate perspectiva unei vieţi normale şi bucuria unei copilării frumoase. Adu zâmbetul pe chipul unui copil!

Perioada Sărbătorilor de Iarnă este aşteptată de toată lumea. Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării îmbodobirii bradului, de clipa în care visam să îl întâlnim pe Moş Crăciun.

Din acest motiv, Bucurie în Cutie îşi doreşte să fie alături de aceşti copii.

Cum îl poţi ajuta pe Moş Crăciun?

  • Alege cui vrei să pregătești cutia (vârsta copilului, sexul)
  • Alege cutia (aproximativ de marimea unei cutii de pantofi)
  • Scrie o felicitare cu urări pentru Sărbătorile de Iarnă
  • Pregăteşte cadoul, sigilează cutia și scrie pe ea cui i se adresează (exemplu: FETIȚĂ 8 ani sau BĂIAT 10 ani)

Cutia poate conţine o mulţime de lucruri: dulciuri (atenție însă la perioada de valabilitate), articole școlare, produse de igienă personală, articole de îmbrăcăminte noi (căciuli, șosete) jucării sau orice alt cadou pe care îl consideri tu necesar.

Cutiile pot fi aduse până în data de 20 decembrie, în Cluj-Napoca, la sediul Amprenta Advertising, de pe strada Octavian Goga, nr. 42.

Cadourile vor ajunge la copii în perioada 22-24 decembrie 2022 şi 6-10 ianuarie 2023 (conform Crăciun calendar vechi).

Pachetele vor fi trimise în Republica Moldova în oraşele: Călărași, Orhei, Tăul, Târnova, Bahmut, Sipoteni, Păulești, Niscani, Valcinet, Păulești, Temeleuti.

De asemenea, pachetele vor fi trimise şi în trei oraşe din România: Feteşti, Movila și Bărăganul.

Acest proiect este realizat de Organizaţia Trebuie Feteşti. Organizaţia Trebuie Feteşti a fost înfiinţată în anul 2002. Organizaţia are ca scop înfiinţarea unui centru în care persoanele cu nevoi speciale să poată beneficia de asistenţă sanitară specifică, să poată desfăşura activităţi recreative şi creative corespunzătoare, familiile acestora să aibă acces la informaţii, să poată beneficia de ajutor financiar şi material.

Viziunea Organizaţiei Trebuie Feteşti este aceea de a se asigura că toţi copiii cu nevoi speciale sau dezavantajaţi din punct de vedere socio-economic primesc sprijinul de care au nevoie pentru a-și atinge potenţialul maxim.