Bogdan Pivariu: Se fac verificări. Nu avem niciun fel de toleranță față de cei care construiesc fără autorizație de construire

Primarul comunei Floreşti, Bogdan Pivariu invitat la NapocaFM  a declarat că în continuare se fac verificări pentru cei care nu construiesc fără autorizaţie de construire.

“În continuare se fac verificări pentru că nu avem niciun fel de toleranță față de cei care construiesc fără autorizație de construire, în continuare se fac verificări. De la începutul acestui mandat am făcut inventarierea tuturor șantierelor din Florești. Sunt peste 100 de șantiere. Acum punem foarte mult preţ pe descoperirea acelor șantiere ilegale. S-au descoperit câteva locații unde au fost și amendați și dispuse măsuri complementare conform legii. Chiar în această dimineață am avut discuții cu Poliția Locală, pentru că vreau reverificări acolo unde lucrurile nu s-au întâmplat cum trebuie și vreau să fim foarte vigilenți, pentru că nu tolerăm autorizații fără construire și trebuie să înțeleagă toată lumea că noi ne dorim că Floreştiul să se dezvolte, dar vrem să se dezvolte după anumite reguli pentru că este foarte important că orice dezvoltator chiar dacă este imobiliar, chiar dacă este persoană fizică, trebuie să arate același respect pe care și noi îl vom arăta la rândul nostru în orice condiție. Dezvoltarea Floreştiul trebuie să continue”, a declarat Bogdan Pivariu.

 

 

Emisiunea integrală: https://www.facebook.com/NapocaLive/videos/437613873994148