Bogdan Pivariu: Deciziile din mandatul meu vor fi bazate pe creșterea calității vieții

Primarul comunei Floreşti Bogdan Pivariu a declarat faptul că, pentru anul 2021 există mai multe proiecte pe care le va finaliza şi care vor duce la o creştere a calităţii vieţii cetăţenilor din Floreşti.

“Draftul de buget pentru anul 2021 există, el urmează să fie definitivat odată cu votarea bugetului național. Există paliere unde avem priorități. Așa cum am promis se va face construcția unei piețe agroalimentare, va exista un studiu de trafic, se va construi un adăpost de animale fără stăpân și cu stăpân, se va face digitalizarea. Sunt foarte multe paliere pe care discutăm. Tot acest buget va fi un buget care va răspunde creșterii calității vieții, pentru că deciziile din mandatul meu vor fi bazate pe creșterea calității vieții. Suntem conștienți că trebuie să existe grădinițe, trebuie să avem şcoli noi și deja sunt în plan. Trebuie să avem parcuri și foarte multe lucruri care trebuie să crească calitatea vieții floreştenilor”, a declarat Bogdan Pivariu.

În ceea ce priveşte infrastructura din Floreşti, Pivariu a spus că se va face un studiu de trafic care va permite realizarea de proiecte benefice pentru locuitorii din Floreşti.

“Aștept cu nerăbdare acest studiu de trafic care să ne permită să facem anumite străzi care sunt înguste, sensuri unice, fără a bloca traficul, tocmai pentru a putea crea trotuare și zone unde pietonii să circule în siguranță. Eu vreau să fac echipă cu floreştenii, motiv pentru care chiar vreau să implic în deciziile majore cetățenii. O să avem o platformă în care să punem în dezbatere și să supunem votului pentru anumite decizii și direcții spre care să ne îndreptăm”, a declarat primarul comunei Floreşti.