Bogdan Moga: Strada Eroilor din Floreşti va trebui să fie finalizată anul viitor

În cadrul emisiunii, Talk Show Direct cu Eugen Olariu de la NapocaFM, consilierul local al comunei Floreşti, Bogdan Moga a menţionat faptul că, strada Eroilor din Floreşti va trebui să fie finalizată anul viitor.

“Cu strada Eroilor situația e următoarea: Pot să vă garantez că anul viitor se va finaliza, pentru că expiră contractul de finanțare. Așa cum bine știți acel proiect este finanțat prin PNDL, deci prin Guvernul României. Anul viitor expiră contractul de finanțare, astfel trebuie ca strada să fie finalizată, pentru că altfel riscăm să pierdem acei bani”, a menţionat Bogdan Moga.

De asemenea, Bogdan Moga a spus că, s-ar putea ca proiectul de modernizare a străzii Eroilor din comuna Floreşti să sufere modificări.

“Referitor la modernizare dacă nu greșesc chiar săptămâna trecută sau săptămâna aceasta s-a predat expertiza tehnică, pentru că așa cum bine știți contractul cu executantul a fost reziliat și atunci s-a solicitat o expertiză tehnică în așa fel încât să vedem dacă realitatea din teren este cea care apare și pe hârtii. S-a finalizat acea expertiză tehnică, dar mai important în toată această perioadă în care s-a realizat expertiza tehnică, s-au demarat niște negocieri cu cei de la Guvern, astfel încât să avem voie să modificăm proiectul şi să mai suplimentăm cu benzi. Poliția rutieră chiar a propus această variantă pentru a descongestiona traficul pe zona Eroilor, știm că avem acolo foarte multe blocuri, foarte multe locuințe. Astfel că, s-a demarat și această discuție pentru modificarea proiectului și introducerea de noi benzi de circulație, tocmai pentru a rezolva această problemă, dar repet, anul viitor este obligatoriu să fie finalizat”, a declarat Bogdan Moga la NapocaFM.