Boc, la Napoca Live: Am avut o discuţie cu Supercom. Le-am atras atenţia pentru mizeria pe care o lasă după ce ridică gunoiul

Primarul Clujului, Emil Boc, a anunţat că a avut o discuţie cu Supercom, firma care ridică gunoaiele din oraş.

“Luni am avut o discuţie cu conducerea Supercom. Le-am explicat şi am discutat cu calm şi le-am spus: Până când ultimul cetăţean al Clujului nu este mulţumit, nici noi nu suntem multumiţi. În continuare aşteptăm ca eforturile lor să se ridice la nivelurile aşteptărilor Clujului. Au făcut un pas bun pentru că au acceptat ca, de exemplu, acele clopote din oraş să le spele şi deja au început reamplasarea lor în anumite zone ale Clujului pentru colectarea selectivă. Ei nu aveau această obligaţie în contract. Ele erau produsul unui contract între firmele vechi şi un alt operator. Am apreciat.

Am insistat foarte mult pe această componentă de colectare selectivă ca maşina de hârtie să ridice hârtie, maşina de deşeuri să ridice deşeuri, nu maşina de deşeuri să ridice tot. Le-am atras atenţia în mod special. Ei mi-au spus că nici maşina nu este colantată cum trebuie, că doar scrisul acela mai mic arată care e maşina pentru fiecare parte. Le-am spus să fie colantate cum trebuie pentru ca oamenii să vadă exact. Le-am atrans atenţia pentru faptul că după ce ridică gunoaiele lasă o mizerie de nedescris, trebuie să fie curat”, a declarat Boc, la emisiunea de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu.