Boc: Eu aș recomanda tuturor să se vaccineze. Cel mai sigur pe baza vaccinului se va intra la festivaluri

Primarul Emil Boc a vorbit despre sentinţa dată de Curtea de Apel Cluj, care spune că nu este legală condiționarea vaccinării sau a testării de participarea la festivaluri, concerte, nunți sau botezuri.

”Eu aș recomanda tuturor să se vaccineze, pentru că aceasta este calea sigură pentru a se intra la festival. Până în septembrie vor mai apărea precizări oficiale, ale Guvernului, dar aproape sigur pe baza vaccinului se va intra sigur la festival. Celelalte lucruri nu sunt 100% sigure. Eu recomand vaccinarea pentru reluarea vieții, pentru salvarea slujbelor și pentru o nouă șansă”, a declarat Boc.

Boc a vorbit despre organizarea festivalului Untold şi a spus că, “merită felicitați toți cei care s-au vaccinat și se vor vaccina pentru acest festival. De departe cea mai ușoară participare la festival este vaccinarea. Recomandarea mea este să dăm semnalul că viața revine la normal.

Normalitatea trece prin vaccinare. Eu voi acorda tot sprijinul pentru ca evenimentele să se poată derula. În luna iulie vom aproba finanțarea publică pentru alte evenimente, din sectorul cultural.

Dragi festivalieri, haideți să ne vaccinăm și apoi să ne bucurăm de festivaluri”.