Boc, despre lucrările de pe Bulevardul 21 Decembrie, la Napoca Live: Există părţi care trebuie să fie corectate. Procedura de recepţie va rezolva asta

În cadrul emisiunii Talk Show Direct cu Lucian Danciu, de la Napoca Live, primarul Emil Boc a declarat că a început procedura de recepţie a lucrărilor efectuate pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

El a spus că există într-adevăr unele probleme pe Bulevardul 21 Decembrie şi că acestea vor fi rezolvate prin intermediul procedurii de recepţie.

“Este o lucrare finalizată la timp. Aceasta este partea plină a paharului. Sunt lucruri de retuşat într-adevăr. Acum este în etapa de recepţie a lucrărilor unde se verifică şi apoi constructorul are un termen în care trebuie să refacă lucrările. Vor fi lucruri care vor trebui să fie corectate. În ansamblu lucrarea este frumoasă, este impresionantă, are câteva lucruri noi, precum piaţeta de la biserica Sfântul Petru. Schimbă faţa intrării în Cluj din Mărăşti. La detalii sunt lucruri care trebuie să fie îmbunătăţite şi cu siguranţă procedura de recepţie le va rezolva”, a declarat Boc, la Napoca Live.

Tipuri de intervenții pe Bulevardul 21 Decembrie:

- 174 noi arbori plantați (care se adaugă celor 105 deja existenți);

- spațiu urban eficientizat;

- scuar în locul parcării din fața bisericii Sf. Petru;

- mobilier urban modern;

- sistem de iluminat cu tehnologie LED;

- benzi dedicate pentru transport public și biciclete.