Biletul de sănătate 2.0: o tură cu bicicleta îți aduce un bilet cu o călătorie

Sports Festival și Primăria municipiului Cluj-Napoca oferă bilete gratuite clujenilor.

„SportsFestival prezintă Biletul de sănătate 2.0 - o tură cu bicicleta îți aduce un bilet cu o călătorie, valabil 7 zile pentru orice călătorie în rețeaua de transport public urban din oraș.

Noua stație smart este amplasată pe strada Regele Ferdinand, în stația Central. Aceasta funcționează zilnic, între orele 8:00-20:00.

În timpul pedalării, distanța parcursă este afișată pe ecran, dar și viteza de deplasare. Timpul obținut pentru parcurgerea celor 500 m va genera un clasament care se va actualiza permanent. Stația va emite Biletul de Sănătate celor care au reușit să parcurgă întregul traseu în maxim 3 minute”, a anunțat Primăria municipiului Cluj-Napoca.

Biletul de sănătate 2.0 a debutat la sfârșitul Săptămânii Europene a Sportului. Primăria Municipiului Cluj-Napoca a aderat la inițiativa Comisiei Europene și a marcat în perioada 23-30 septembrie o serie de activități pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la beneficiile practicii sportive și ale activității fizice regulate.