Baza Sportivă „La Terenuri” - de la inaugurare 3000 rezervări pentru terenurile de sport și peste 10.000 de utilizatori

Investițiile legate de proiectul din cartierul Mănăștur cuprind terenuri pentru tenis de câmp, baschet, mini fotbal, badminton, volei, precum și teren de beach volley, zone cu aparate de fitness, pistă de alergare și amfiteatru în aer liber. În ceea ce privește activitățile indoor, în complexul multifuncțional au fost amenajate facilități pentru tenis de masă, squash, perete pentru escaladă, studio yoga/aerobic/fitness.

„Mă bucur să văd că clujenii folosesc bazele sportive! În cele 6 săptămâni de la inaugurare avem un număr estimat de 10.000 de persoane care au făcut sport sau au utilizat una din zonele de agrement ale Bazei sportive „La terenuri” și peste 3.000 de rezervări pentru terenurile de sport din bază.

Orașul nostru pune la dispoziție diverse opțiuni pentru mișcare în aer liber, precum zeci de zone dotate cu aparate de fitness. Un alt exemplu este Skatepark Rozelor - reabilitat și extins de la 1050 de mp la 2157 mp. Primăria Municipiului Cluj-Napoca susține practicarea sporturilor la toate vârstele, pentru menținerea sănătății și creșterea calității vieții”, a declarat Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.