Au început înscrierile pentru Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca

De azi și până în 28 februarie, tinerii sunt așteptați la Inspectoratele de Poliție Județene în funcție de domiciuliu/reședință, pentru a-și depune cererile de înscriere.

Totodată, sesiunea februarie - aprilie 2021, la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au fost scoase la concurs 200 de locuri, dintre care 4 pentru romi și 3 pentru ale minorități. Dosarele de recrutare depuse la I.P.J.-ui trebuie finalizate până în 10 martie. 

De asemenea, primul hop de care trebuie să treacă cei înscriși este evaluarea psihologică, care va fi organizată până în 8 martie. Vor urma susținerea probei de evaluare a performanței fizice, în perioada 18-24 martie, și a probei de verificare a cunoștințelor, în 27 martie. Ultima etapă este examinarea medicală, programată pentru perioada 29 martie - 16 aprilie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice până în 17 aprilie 2021. 

Astfel, detaliile privind derularea probelor concursului de admitere, precum tematica și bibliografia le puteți găsi pe www.scoalapolcj.ro.