Aplicaţia care elimină anunțurile imobiliare înșelătoare din Cluj

 Aplicaţia este creată de cinci antreprenori români şi va fi o platformă care integrează realitatea augmentată în procesul de tranzacționare prin intermediul căreia își propun să elimine anunțurile fantomă și agenții imobiliari neprofesioniști, conform Wall Street.

"Zoomo va putea pune umărul la profesionalizarea pieței imobiliare deoarece nu ai cum să minți clientul în această aplicație. Nu ai cum să spui că proprietatea ta se află «la doar cinci minute» de Piața Iancului, când de fapt e în Pantelimon sau că are ieșire la artera principală când de fapt mai sunt două străzi până acolo.

Într-o zonă anume, va fi foarte ușor pentru un client să vadă, prin realitatea augmentată, ce proprietăți sunt în jurul său la vânzare, ceea ce înseamnă un grad ridicat de transparență cu privire la poziționarea proprietății. Românii nu vor mai accepta «aproape de tot ce contează pentru tine» să fie în câmp sau «la 10 minute de metrou» să fie o jumătate de oră de mers cu mașina, trecând pe roșu noaptea", spune Alexandru Printz.