Angajări la ANAF: Peste 100 de posturi sunt scoase la concurs

Potrivit unui anunţ publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), peste 100 de posturi vacante au fost scoase la concurs.

Pe lista posturilor vacante scoase la concurs se numără poziții în Direcția generală antifraudă fiscală, Direcția generală control venituri persoane fizice, Direcția generală coordonare control fiscal, Direcția generală de management al riscurilor sau Direcţia Generală Juridică.

VEZI AICI TOATE POSTURILE SCOASE LA CONCURS.

Depunerea dosarelor de înscriere pentru concurs are loc în perioada 24 martie - 12 aprilie 2023, acestea fiind depuse la sediul ANAF din str. Apolodor, nr. 17, sector 5, București.

Selecția dosarelor de înscriere: va avea loc în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor, respectiv în perioada 13.04.2023 -21.04.2023, inclusiv.

Proba scrisă: se va susține în data de 27 aprilie 2023, ora 10.00. La proba scrisă vor participa doar acei candidați care au fost declarați ”admis” la selecția dosarelor. Locația în care se va desfășura concursul se va afișa ulterior, în termen util, arată ANAF.

Proba de interviu: se va susține în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, doar de către candidații care au obținut minimum 50 puncte la proba scrisă. Data, ora și locul desfășurării interviului se vor afișa odată cu rezultatele finale la proba scrisă.

Mai multe informaţii despre concursul organizat de ANAF pot fi găsite AICI.