Andreea Miron: La Cluj ar fi trebuit să existe un echilibru între dezvoltarea imobiliară şi cea a infrastructurii

În cadrul emisiunii din domeniul imobiliar moderată de jurnalistul Media9, Ionel Lespuc, Real Estate Agenda de la Napoca Live, consultantul de Marketing în imobiliare, Andreea Miron a vorbit despre modul în care se construieşte în municipiul Cluj-Napoca.

Aceasta a spus că în ultimii doi ani ritmul autorizaţiilor de construcţie a încetinit.

“Se simte o oarecare nerăbdare și toată lumea încearcă să își miște proiectele. Lumea nu înțelege că și oamenii au niște investiții făcute în proiecte. Nu le place să aștepte doi sau trei ani de zile. Problema de fapt este că nu se vede capătul. Apar tot felul de cerințe”, a spus Andreea Miron la Napoca Live.

Consultantul de marketing în imobiliare a precizat că în online există o nemulţumire a oamenilor faţă de dezvoltările imobiliare.

“Oamenii sunt nemulțumiți de construcțiile care apar. Aici avem opinia publică, dezvoltatorii pe de altă parte și Primăria sau Consiliul Județean după caz. În cazul cel mai fericit toată lumea ar trebui să fie de acord. Întotdeauna vor fi oameni nemulțumiți. Dacă ne bazăm foarte mult pe ce citim în comentariile de pe Facebook nu ajungem niciunde. Noi le vedem și cumva ne facem părerea că există o aversiune față de dezvoltatori. Nu cred că este o problemă cu dezvoltatorii, ci cu infrastructura, cu funcțiunile din oraș. E o frustrare la nivel general. Primăria cred că vrea să mulțumească oamenii”, a explicat Andreea Miron la Napoca Live.

Ea consideră că ar fi trebuit să existe un echilibru între dezvoltarea imobiliară şi dezvoltarea infrastructurii din Cluj-Napoca.

“Probabil suntem într-o fază în care dezvoltarea imobiliară a luat-o un pic înainte și din această cauză există probleme cu traficul. În domeniul imobiliar cererea este mai mare decât oferta, motiv pentru care există și prețurile din prezent”, a mai spus Andreea Miron.