Aeroportul Internațional Cluj a introdus două noi destinații de vacanță

Începând de astăzi, 3 august, compania Wizz Air introduce noi zboruri spre două destinații de vacanță, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Este vorba despre zborurile spre Torino și Napoli.

Atât zborurile spre Napoli cât şi cele spre Torino sunt operate începând de astăzi, cu 2 frecvenţe pe săptămână, în fiecare miercuri şi duminică.

Noile destinații Wizz Air din Cluj-Napoca, România

  • Cluj-Napoca – Napoli, în zilele de miercuri, duminică, din 3 august - 19,99 EUR/ 99 RON;
  • Cluj-Napoca – Torino, în zilele de  miercuri, duminică, din 3 august - 19,99 EUR/ 99 RON.

Napoli este al treilea cel mai mare oraș al Italiei, fiind un important centru economic și cultural.

Acest oraș-port este plin de viață, cu minunate comori istorice și artistice, străzi înguste și magazine mici. Aeroporto Internazionale di Napoli este situat la 6 km de Napoli și este cunoscut și sub numele de Capodichino.

O altă atracție turistică este Vezuviul. Vulcanul tronează toate regiunea Napoli și este un parc național și o rezervație UNESCO. Prin rețeaua de autobuze, tramvaie, metrou, tramvaie subterane și funiculare, turiștii pot ajunge rapid și ușor la Herculaneum, Pompeii și Sorrento.

Torino este capitala regiunii Piemont din nord-vestul Italiei. Aeroportul Torino-Caselle este situat la aproximativ 16 km de oraș.

Acest oraș este un centru major de afaceri, cultura și industrial. Pe lângă toate acestea, Torino este faimos pentru numeroasele galerii de artă, restaurante, palate, biserici, grădini sau muzee, palate, teatre, care te uimesc cu mix-ul arhitectural care cuprinde elemente de baroc, rococo, neo-clasic și Art Nouveau.

Tot în acest oraș se află Sfântul Giulgiu care atrage milioane de pelerini.

În zona centrală și veche a orașului se află numeroase taverne, vinerii și restaurante care oferă cele mai bune specialități gastronomice.

Detalii şi rezervări AICI.