A fost semnat contractul de proiectare pentru amenajarea Parcului Bună Ziua. Care sunt următorii pași?

A început proiectarea pentru amenajarea Parcului Bună Ziua - în urma semnării, astăzi, a contractului de achiziție publică pentru aceste servicii. Valoarea contractului este de 2.794.120 lei, TVA inclus.

Documentațiile tehnice care fac obiectul contractului sunt următoarele: documentația tehnică în vederea obținerii autorizației de construcție, proiectul tehnic, documentația de urbanism, documentația tehnico-economică și devizul general.

“La data de 1 septembrie, în cadrul unei conferințe de presă desfășurată la CIIC - Centrul de Inovare și Imaginație Civică, a fost anunțată soluția câștigătoare pentru realizarea viitorului parc „Bună Ziua”, care va completa rețeaua verde a orașului. Proiectul câștigător, al SC Punct Birou de Arhitectură SRL, a fost depus în contextul celui de-al 10-lea concurs de soluții organizat de Primărie și OAR - Ordinul Arhitecților din România cu sprijinul Filialei Teritoriale Transilvania”, a declarat Primarul Clujului, Emil Boc.

Soluția câștigătoare a concursului pentru Parcul Bună Ziua prevede amenajarea a 10,7 hectare de-a lungul pârâului Becaș. Noul parc din cartierul clujean cu același nume va include locuri de relaxare pentru clujenii de toate vârstele, terenuri de joacă pentru copii, alei velo-pietonale, spațiu polivalent pentru manifestări și activități culturale și civice.

Mai multe informații despre proiect au fost prezentate în cadrul evenimentului CIIC, care poate fi urmărit AICI.