A fost inaugurată noua grădiniță de 3 milioane de lei din Bonțida

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, a participat marți, 27 septembrie, alături de primarul comunei Bonțida, Emil Cârhaț, și de Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, la inaugurarea noii grădinițe din localitatea Bonțida, str. Mihai Eminescu, nr. 171.

Valoarea totală a investiției a fost de 3.000.000 de lei, finanțarea fiind asigurată, în proporție de 50%, prin P.N.D.L. II. Consiliul Județean Cluj și Primăria comunei Bonțida au contribuit, fiecare, cu 25% din valoare.

„Intră în funcțiune noua grădiniță din Bonțida, o clădire extrem de modernă, care va asigura cele mai bune servicii educaționale și de acomodare pentru copilașii din această localitate. Este important ca toți copiii, indiferent de zona în care locuiesc împreună cu părinții lor, să beneficieze de aceleași condiții și facilități”, a declarat Mariu Mînzat.

Noua grădiniță beneficiază de 4 săli de grupă, o sală de mese și 4 vestiare. Aceasta va deservi un număr de 80 de preșcolari, în regim de program prelungit.