Viorel Băltărețu: Statul trebuie să creeze condițiile ca antreprenorii şi companiile să creeze locuri de muncă cât mai ușor

Ideea de la care eu plec legat de dezvoltarea economică a României este că cea mai bună protecție socială este locul de muncă. Statul trebuie să creeze condițiile ca antreprenorii şi companiile să creeze locuri de muncă cât mai ușor. E mult mai ușor și mult mai bine pentru ca fiecare cetățean să aibă un loc de muncă, să aibă unde să lucreze cât mai aproape de casa lui și să câștige un salariu cinstit și onest, unul cât mai bine plătit” , a declarat candidatul USRPLUS la Camera Deputaților Viorel Băltărețu la Napoca FM.

Acesta a mai spus şi faptul că, parcurile industriale ajută la dezvoltarea economiei în regiunile istorice din România. 

Parcurile industriale în străinate sunt o normalitate. În România avem 83 de parcuri industriale și dacă va gândiți un pic la cum e dezvoltată România o să înțelegeți foarte ușor că parcurile industriale de fapt ajută mult economia în regiunile istorice. În momentul de față avem 43 de parcuri industriale în Transilvania, 35 în Muntenia și doar 4 în Moldova. Parcurile industriale înseamnă de fapt crearea pe o suprafață de teren de către autoritățile locale sau județene, a unei bucăți de teren pe care trag toate utilitățile respectiv, gaz, curent, apă şi canalizare, pentru ca un investitor să vină şi să își construiască o hală pe terenul respectiv” , a declarat candidatul USRPLUS la Camera Deputaților Viorel Băltărețu la Napoca FM.

Te-ar putea interesa și: