Valeriu Gheorghiţă, schimbat din funcţia de preşedinte al Comitetului de Coordonare a Vaccinării

Medicul militar Valeriu Gheorghiță a fost înlocuit cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății Andrei Baciu în funcția de președinte al Comitetului care coordonează campania de vaccinare anti-COVID.

Andrei Baciu a fost desemnat preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă, publicată marţi în Monitorul Oficial. Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davilla”, relatează Agerpres.

De asemenea, Valeriu Gheorghiţă a preluat, începând cu 1 martie, funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă "Prof. dr. Agrippa Ionescu", informează Serviciul Român de Informaţii.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de SRI, Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii "constante" a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

Te-ar putea interesa și: