Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului, la Napoca LIVE: ”Sabin Sărmaș nu a făcut nimic pentru Cluj. Nu are niciun plan, doar a copiat programul PNL. Îmi provoacă repulsie!”

 

Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului României, a declarat, miercuri, la emisiunea Talkshow Direct de la Napoca Live, că este dezamăgit de felul în care candidatul independent Sabin Sărmaș, ”care n-a făcut oricum nimic pentru Cluj în toate funcțiile pe care le-a ocupat”,  își derulează campania electorală, ”una agresivă, nejustificată și deloc specifică Clujului”, una bazată pe atacuri neîntrerupte la adresa actualului primar Emil Boc, și pe idei copiate și reinterpretate în manieră propie din programul cu care PNL și primarul s-au prezentat în fața clujenilor pentru a le cere votul la alegerile de duminică.

”Îmi crează o stare de repulsie, și chiar n-aș fi vrut să se întâmple asta la Cluj, dar până la urmă, sigur, clujenii sunt cei care vor decide. Sunt convins ei că vor alege seriozitatea, dedicarea și performanța în continuare.

”În județul Cluj, campania se desfășoară în limite normale. Până la urmă vorbim despre performanțe, despre realizări, despre așa ceva trebuie să fie o campanie electorală, până la urmă. Despre planuri și proiecte.

În Cluj-Napoca, din păcate există unii candidați care duc o campanie agresivă, nejustificată și nespecifică pentru Cluj. De exemplu, ceea ce face domnul Sabin Sărmaș la Cluj, fostul nostru coleg de partid și candidat independent la primăria Cluj, este specific unui alt tip de politică, pentru că aici, la Cluj, noi suntem obișnuiți să ducem o competiție pe realizări și proiecte. Ori, domnul Sărmaș nu are niciun plan,nimic. Oricum nu a făcut nimic nici pentru Cluj în toate pozițiile pe care le-a ocupat, președinte al Agenției pentru Digitalizarea României, apoi președinte al Comisiei de IT din Parlament, unde n-a făcut nimic nici pentru această categorie, nu s-a implicat în niciun fel când am vorbit despre facilități pentru sectorul IT. Pentru Cluj n-a făcut, la fel, nimic, iar modul în care susține această campanie agresivă și nejustificată, fără niciun plan, spunând în continuare, non-stop, că Boc n-a făcut aia și n-a făcut aia, sau că n-a făcut bine, nnu văd cum poate să obțină încrederea clujenilor. Dacă vrei să faci ceva pentru Cluj, vii să spui concret ce ai de gând.

Mai mult, domnul Sărmaș a copiat mare parte din programul administrației locale și l-a reinterpretat în varianta sa nefericită în această campanie. Îmi crează o stare de repulsie, și chiar n-aș fi vrut să se întâmple asta la Cluj, dar până la urmă, sigur, clujenii sunt cei care vor decide. Sunt convins că ei vor alege seriozitatea, dedicarea și performanța în continuare.

Sunt convins că PNL va avea în continuare majoritate atât în Consiliul Județean cât și în cel local, pentru că clujenii văd ce s-a realizat aici, pot să aprecieze corect performanța administrației, oamenii care sunt dedicați în continuare, zi de zi, Clujului, și care au dezvoltat acest județ și acest municipiu în ultimii 20 de ani, aducându-l pe locul I în Rooomânia. Până la urmă despre asta vorbim: cifre, performanțe, dezvoltare. E opțiunea clujenilor, dar sunt convins că vom avea un scor corespunzător  cu ce s-a întâmplat la Cluj în ultimii ani”, a spus Mircea Abrudean, la Napoca Live.

EMISIUNEA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ AICI

Te-ar putea interesa și: