Marcel Ciolacu, la Napoca Live: Oamenii aşteaptă eficienţă guvernamentală. Ei aşteaptă un Preşedinte care să-i reprezinte şi un Prim-Ministru care să explice

Preşedinte al Camerei Deputaţilor din cadrul Parlamentului României, Marcel Ciolacu, a fost prezent în emisiunea de la Napoca Live, Legal 100%, moderată de jurnalista TVR Cluj, Loredana Corchiş. Ciolacu a vorbit despre nevoia cetăţenilor români de a avea o eficienţă guvernamentală. El a spus că România ar trebui să aibă un Preşedinte care să-i reprezinte şi care să vorbească despre ei.

“Este o perioadă complicată pentru România şi pentru Europa. Acum constatăm cât de important a fost să avem un parcurs european, să facem parte din UE şi din NATO, ce înseamnă din punct de vedere al siguranţei şi al securităţii. Acest război din Ucraina şi pandemia ne-au arătat că fiecare stat a acţionat pentru a-şi proteja cetăţenii. Mi-aş fi dorit mai multe de la Comisia Europeană şi de la Parlamentul European, dar presupun că e o lecţie pe care am învăţat-o şi pe viitor ştim ce avem de făcut.

Oamenii aşteaptă eficienţă guvernamentală, eficienţă legislativă, aşteaptă un Preşedinte care să-i reprezinte şi care să vorbească despre ei, un Prim-Ministru care să explice. Oamenii aşteaptă soluţii în astfel de perioade de criză. De exemplu, atunci când s-a scumpit curentul au venit soluţii. Un pic întârziate din punctul meu de vedere. Important este că totuşi au venit. În momentul în care scade nivelul de trai al unei societăţi e foarte greu să existe echilibru”, a explicat Ciolacu, la Napoca Live.

Te-ar putea interesa și: