Lucian Bode a dat din nou în judecată UBB Cluj. Care este motivul?

Jurnalista Emilia Șercan a anunțat marți, 07 februarie 2023, într-o postare pe Facebook, că Ministrul de Interne, Lucian Bode, a dat din nou în judecată Universitatea "Babeș-Bolyai" pentru a obţine anularea hotărârii prin care Comisia de Etică s-a autosesizat și i-a analizat teza de doctorat.

Jurnalista a spus că “acest al doilea proces era de așteptat pentru nu putea cere doar suspendarea hotărârii fără să ceară și anularea acesteia”.

“Între timp, a fost înregistrat și recursul în primul dosar - pe care dr. Bode l-a pierdut - la Curtea de Apel Cluj, însă nu s-a stabilit un termen de judecată.

Interesant este că plagiatorul dovedit Bode nu a dat totuși în judecată UBB pentru a cere anularea hotărârii prin care Comisia de Etică a decis că teza sa e plagiată, iar eu aș zice că nici nu o va face pentru că ar trebui să arate în fața instanței că teza sa este una originală, ceea ce e imposibil.

De altfel, plagiatorul dovedit Bode avea opțiunea să mă dea și pe mine în judecată pentru că l-am denigrat spunând că teza lui e plagiată. Nu a facut-o și nu o va face din același motiv: cum ar putea să demonstreze în fața unei instanțe că nu a plagiat?

Iar cum nu poate face asta, pateticul plagiator dovedit Bode - șeful de facto al Partidului Național Liberal - plătește niște lachei să mă atace. Oare ce gândește în sinea lui despre treaba asta tătucul României Educate?”, a scris Emilia Şercan, pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: