Emil Boc: ”Românii vor fi în siguranță doar cu Nicolae Ciucă președinte!”

 

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat, duminică, la întrunirea Consiliului Național al PNL, că românii vor fi în continuare în siguranță doar dacă Nicolae Ciucă va deveni președintele României.

„O dată la cinci ani, românii își caută busola politică pentru următorii cinci ani. Acum trăim asemenea momente când noi, românii suntem în căutare a unei busole politice. Pe bună dreptate se pune întrebarea cine este președintele capabil să ducă țara înainte și nu spre regres? Cine este președintele capabil să ofere stabilitate și securitate țării când ai război la graniță? Cine este președintele capabil să impună agendă reformistă în interior și să aibă o agendă europeană pentru România în exterior? Cine este președintele capabil să impună în interior o reformă administrativă sănătoasă, să impună un model economic bazat pe investiții și locuri de muncă, să impună în această țară un principiu al solidarității potrivit căruia nimeni nu este uitat și nimeni nu este abandonat? Cine este președintele care este capabil să fie un gardian al democrației, să apere statul de drept, independența Justiției, să apere drepturile și libertățile oamenilor? Cine este președintele care are o asemenea vocație și un partid în spate care să aibă în ADN o asemenea vocație? Cine este președintele capabil să ofere românilor cât mai multe argumente să rămână acasă?

Da, avem o libertate fundamentală în Europa- libertatea de mișcare, libertatea de a alege unde să trăim, unde să muncim dar în egală măsură libertatea de mișcare înseamnă și libertatea de a alege să rămâi acasă. Pentru asta trebuie să le dai românilor motive concrete să rămână, în materie de infrastructură, de locuri de muncă bine plătite, de educație, de sănătate, pentru că atunci românii vor alege să rămână acasă. Ce model economic poate oferi o asemenea șansă? Doar un model economic, repet, care în primul rând pune accent pe producerea de bogăție, de prosperitate, ca după aceea să ai ce să împarți.

Adversarii noștri, unii dintre ei, pun căruța înainte a cailor-prima dată să împartă înainte de a produce. Partidul Național Liberal, repet, este acel partid care a înțeles că nu poți să împarți ceva înainte de a produce. Doamnelor și domnilor, care este acel candidat care răspunde cel puțin acestor exigențe pe scurt pe care le-am prezentat? Vă spun, cu siguranță, acesta este președintele Partidului Național Liberal, viitorul președinte al României, Nicolae Ciucă.

Este un om care inspiră bunătate, empatie, curaj, un om care a demonstrat servind Patria, că el atunci când aude o alarmă fuge spre pericol ca noi ceilalți să fim în siguranță. Acesta este Nicolae Ciucă, omul care întotdeauna și-a pus mai presus viața și a alergat spre pericol ca noi să fim în siguranță. Cu Nicolae Ciucă președintele României, românii vor fi în siguranță în continuare pentru că el va ști să ne apere în continuare de pericole așa cum a făcut-o întreaga lui viață”, a transmis Emil Boc.

Dragi colegi, închei spunând că suntem în playoff dar nu jucăm nici pentru Europa League nici pentru Liga Campionilor și vreau să văd atitudine de învingători, de Liga Campionilor la Partidul Național Liberal pentru că avem și istorie, avem și rezultate și avem și omul potrivit pentru funcția de președinte al României, Nicolae Ciucă viitorul președinte al României. O luptă-i viața, deci te luptă cu dragoste pentru România, pentru Nicolae Ciucă viitorul președinte al României”, a mai spus Emil Boc, la Consiliul Național al PNL.

Te-ar putea interesa și: