Emil Boc: Ludovic Orban a demonstrat că nu ştie să piardă

În cadrul emisiunii Talk Show Direct cu Lucian Danciu de la NapocaFM, Emil Boc a declarat că, Ludovic Orban a demonstrat că nu ştie să piardă.

“Marele necaz este că am ajuns aici. Evident că natural ar fi fost o alianţă de dreapta PNL-USR-UDMR. Ludovic Orban a demonstrat că nu știe să piardă. Din nefericire Ludovic Orban nu știe să piardă o competiție politică. A pierdut-o și de ce nu stă în partid să își vadă de treabă? Să nu fie împotriva unui partid. Toată ziua spune că face partid nou. Asta demonstrează incapacitatea unui om politic. În politică este mai important uneori să știi cum să pierzi, nu cum să câștigi. În momentul de față ce este acum, este ultima variantă înainte de anticipate. Practic această încercare este ultima înainte de anticipate, pentru că altă soluție politică nu mai există. Nimeni nu și-a dorit acest lucru. Poate singurul avantaj al acestei posibile guvernări ar fi că poate vom avea o perioadă cum mai puțină ură. Este prea multă ură în societatea românească”, a declarat Emil Boc.  

Fostul preşedinte PNL, Ludovic Orban ar putea fi exlus din partid vineri, când se vor analiza declaraţiile sale din spaţiul public şi atacul la adresa preşedintelui României şi a preşedintelui PNL, a anunţat Florin Cîţu.

Ludovic Orban a lansat în ultima perioadă o serie de atacuri la adresa conducerii PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis pentru decizia de a începe negocierile cu PSD pentru formarea unei alianţe guvernamentale.

Noul guvern PNL-PSD-UDMR ar putea avea 21 de ministere, față de 18 acum, una dintre propuneri fiind înființarea unui minister al Familiei, afirmă liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Te-ar putea interesa și: