Emil Boc: Cîţu este un om al vremurilor prezente. Despre Ludovic Orban am altă părere

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus despre Premierul României că este un om care îşi doreşte să ducă ţara la nivelul următor. În schimb, despre Ludovic Orban, Boc spune că, nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL. 

"Am văzut în Florin Cîţu, în Premierul României, un om al vremurilor prezente. Un om care este ancorat în realitatea europeană, un om care are un ADN extrem de sănătos. Are dorinţa de a duce România la nivelul următor. Domnul Orban nu mai poate reprezenta viitorul pentru PNL, pentru că a pierdut ultimele alegeri. Ultimele alegeri pentru PNL le-a câștigat președintele Iohannis, nu domnul Ludovic Orban. Dacă nu era președintele Iohannis, PNL nu era la Guvernare. Ca să fim corecți cu istoria. Rolul domnului Orban a fost important în momentele în care am câștigat europarlamentarele, după aceea cu președintele Iohannis prezidențialele, dar benzina domniei sale se apropie de sfârșit din punct de vedere a capacității de a duce un partid politic mai departe. Atunci trebuie să te uiți la un lider, care poate duce partidul la un nivel următor.

Am văzut în domnul Premier un om care își asumă măsurile importante. Ați văzut, partea asta de pandemie și vaccinare s-a implicat total. Cu partea care ține de pregătirea PNRR", a declarat Boc la ZIUA LIVE. 

Te-ar putea interesa și: