Desemnarea candidatului USR pentru funcția de primar al Clujului, în etapa finală de selecție

Viorel Băltărețu, George Trif și Mihaela Nia sunt, în ordine descrescătoare, cei trei candidați USR care vor intra în etapa finală, de vot public, pentru nominalizarea candidatului la funcția de primar al Cluj-Napoca.

Cei trei au fost desemnați de membri USR Cluj-Napoca ieri, la finalul unui proces de selecție care a durat trei luni și a presupus o adevărată campanie electorală internă. 11 membri ai USR Cluj-Napoca s-au înscris în această competiție.

Viorel Băltărețu este deputat USR de Cluj și președintele filialei locale Cluj-Napoca. Este absolvent al Universității Tehnice Cluj-Napoca și are o experiență profesională de peste 23 de ani ca manager, antreprenor și investitor.

George Trif este responsabil de departamentul de politici publice al USR Cluj. Are un masterat în drept obținut la Universitatea din Debrecen și este consultant SAM(Software Asset Management), fiind responsabil de dezvoltarea și implementarea bunelor practici de administrare a licențelor software și a resurselor financiare asociate.

Mihaela Nia este membră a Biroului Local al filialei Cluj-Napoca. Este profesor logoped, a absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" și are un Master în Psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, Cluj Napoca.

Candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca va fi desemnat prin alegeri de tip primaries care, în a doua etapă, implică și votul clujenilor pe lângă cel al membrilor. Obiectivul USR Cluj-Napoca este să se prezinte în fața alegătorilor în 2024 cu un candidat validat de cetățeni.

Te-ar putea interesa și: