Continuă demisiile în USR după alegeri. Viorel Băltărețu a demisionat din funcția de președinte al USR Cluj-Napoca!

 

Președintele USR, Cătălin Drulă, a demisionat luni din funcția de președinte al USR, asumându-și eșecul înregistrat de formațiunea în fruntea căreia se afla la alegerile locle și parlamentare de duminică 9 iunie.

În cursul serii de luni, deputatul Viorel Băltărețu, președintele filialei Cluj-Napoca a USR, și-a anunțat și el demisia din funcție invocând rezultatul neașteptat de slab înregistrat în lupta pentru ocuparea fotoliului de primar al Clujului (5,8 la sută).

Demisia din funcție a fost anunțată într-o postare pe pagina sa Facebook.

”Dragi clujeni, alegerile s-au încheiat, dar munca mea continuă.

Rezultatul alegerilor la Primărie nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime. Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța. Ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca.

Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum. Oamenii ăștia buni au reușit, din opoziție, să propună proiecte cerute de clujeni, unele fiind deja demarate. Am mare încredere că vor avea rezultate bune și de aici înainte.

Îi voi ajuta cu tot ce pot, ca până acum. Vom face echipă bună pentru Cluj.

În ce privește activitatea mea de parlamentar, continui mandatul și rămân concentrat pe marile proiecte ale Clujului. Rămân onest și incoruptibil.

Lupt în continuare pentru ce contează pentru clujeni. Am muncit mult în acești patru ani să conving autoritățile să miște din loc proiecte trase pe linie moartă sau care se mișcau cu încetineala exasperantă a birocrației românești.

Asta continui să fac. Și vă țin la curent, ca până acum.

Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat! Mulțumesc echipei USR Cluj pentru tot efortul din ultimele luni. Lupta anti-sistem nu e ușoară, dar e mai necesară ca oricând.

Îmi păstrez încrederea în muncă și onestitate. Continui să fiu acolo unde e mai mare nevoie.”

Te-ar putea interesa și: