Ciucă: Pe 25 mai se semnează contractele pentru metroul de la Cluj

Preşedintele PNL, Premierul Nicolae Ciucă, a anunţat că pe 25 mai vor fi semnate contractele pentru metroul de la Cluj, iar o Ordonanţă referitoare la cele 27 de spitale şi secţii spitaliceşti noi se află în circuit. Acesta a declarat că Ministrul Mediului, Tanczos Barna, s-a angajat să ducă la îndeplinire proiectul legat de împădurire.

Premierul a fost întrebat cu privire la analiza realizată de Banca Mondială potrivit căreia România ar putea pierde trei mari proiecte din PNRR. Este vorba despre metroul din Cluj, cele 27 de spitale şi secţii spitaliceşti noi, dar şi campania de împădurire.

"Unul dintre ele este legat de metroul de la Cluj. Tocmai am discutat cu domnul primar Boc. Pe 25 mergem la semnarea contractelor. Cel de-al doilea este pe spitale şi avem deja în circuit o ordonanţă prin care să grăbim acest proces. Practic, în PNRR, pentru opt spitale s-a şi semnat. Şi cel de-al treilea este legat de împădurire şi aici am discutat cu domnul ministru Tanczos Barna şi s-a angajat că ne ducem proiectul la îndeplinire", a răspuns Ciucă, la Parlament, după Congresul seniorilor liberali, notează Libertatea.ro.

Te-ar putea interesa și: