Când va fi gata proiectul Spitalului Regional Cluj? Ministrul Sănătăţii: Am avut o întâlnire cu reprezentanţii companiilor care fac proiectele

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila a anunţat că Guvernul a aprobat proiectul de lege privind asigurarea finanţării Spitalului Regional de Urgenţă Craiova, urmând ca partea de proiectare să fie finalizată în a doua partea anului viitor.

De asemenea, el a spus că celelalte două Spitale Regionale din Iaşi şi Cluj, sunt deja în procedura de proiectare.

"Este vorba despre asigurarea finanţării pentru construcţia Spitalului Regional Craiova, cel de-al treilea care va intra în proiectare în cursul acestei toamne. Celelalte două, respectiv Spitalul Regional Iaşi şi Spitalul Regional Cluj-Napoca, sunt deja în procedura de proiectare, a fost atribuită. (...) Am avut o întâlnire cu reprezentanţii companiilor care au câştigat aceste proiecte. Până în primăvară se vor finaliza proiectele celor două spitale Iaşi şi Cluj şi sperăm că, în cursul anului viitor, în a doua parte, pentru că este necesară o perioadă de circa un an de zile după atribuire, să avem proiectul finalizat şi la Craiova şi să se poată trece la etapa de licitaţie şi de începere a construcţiilor efective la cele trei spitale regionale", a declarat Rafila, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Te-ar putea interesa și: