Alianța AUR și-a propus câștigarea tuturor alegerilor din acest an

 

Alianţa AUR a avut duminică o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii tuturor celor opt partide componente, iar printre obiectivele principale anunţate se numără consolidarea din punct de vedere organizaţional şi atragerea de noi membri.

La reuniune au fost prezenţi George Simion, preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, Cristian Terheş, preşedintele Partidului Naţional Conservator Român, Marian Cucşa, preşedintele Partidului Republican, Radu Ghidău, preşedintele Alianţei Naţional Ţărăniste, Ilan Laufer, preşedintele Partidului Forţa Identităţii Naţionale, Marian Vişu-Iliescu, preşedintele Partidului Satului Românesc, Gheorghe Noane, vicepreşedinte Alianţa Renaşterea Naţională, şi Dorel Vulpoiu, preşedintele Partidului Blocul Unităţii Naţionale.

"Alianţa AUR a dat startul anului electoral 2024 cu o şedinţă de lucru la care au participat reprezentanţii tuturor celor opt partide componente. (...) În contextul anului electoral 2024, şi având în vedere importanţa pe care alegerile din acest an o vor avea pentru viitorul României, printre obiectivele principale anunţate de partidele componente ale Alianţei AUR se numără consolidarea din punct de vedere organizaţional şi atragerea de noi membri", se arată într-un comunicat de presă AUR.

George Simion a anunţat că, până pe data de 1 martie, AUR îşi propune să ajungă pe fiecare stradă din România în cadrul campaniei "Iarna Românilor".

"În cadrul acesteia, reprezentanţii Alianţei AUR vor fi alături de românii amărâţi, care au nevoie de sprijin pentru a trece cu bine peste această iarnă dificilă. Prin această campanie, AUR îşi propune să ajungă în cât mai multe localităţi din întreaga ţară, deoarece peste tot în România sunt români care au nevoie de sprijin", se susţine în comunicatul citat.

Liderul AUR a mai informat că, începând cu data de 8 ianuarie, Caravana medicală a partidului îşi reia activitatea, primul judeţ în care se va afla fiind Hunedoara.

În luna ianuarie reprezentanţii AUR vor fi prezenţi la evenimentele dedicate Unirii Principatelor Române.

"Alianţa AUR îşi propune să câştige toate alegerile din acest an, începând cu cele pentru Parlamentul European. În acest sens, liderii alianţei au subliniat importanţa consolidării organizaţionale şi a atragerii de noi membri, pentru a asigura o prezenţă puternică în toate regiunile ţării şi pentru a răspunde eficient provocărilor electorale din 2024", se mai arată în comunicat.

Te-ar putea interesa și: