Un drum important din județul Cluj a fost asfaltat

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința locuitorilor din zonă și a participanților la trafic faptul că, în urma finalizării asfaltării sectorului cuprins între joncțiunea cu drumul comunal DC 91 Săliște și lacul Micești, drumul județean 103Z (DJ 107R) Sălicea – (DC 91) Săliște – lac Micești – Tureni a fost asfaltat integral.

Lucrările de întreținere au vizat sectorul cuprins între km 4+000 și km 6+600. Acestea s-au finalizat cu așternerea de covor asfaltic pe toată lungimea sectorului, ultimul rămas neasfaltat pe acest drum județean.

„E o realizare important și de impact,un drum județean în lungime de circa 19 km pe care l-am preluat în administrație acum doi ani și pe care l-am asfaltat integral într-un timp relative scurt. Dincolo de faptul că acesta străbate o zonă cu numeroase obiective de agrement, drumul județean 103Z asigură un acces facil la drumul national DN 1, pe direcția Tureni, iar apoi spre municipiile Cluj-Napoca sau Turda, precum și la drumul județean 107R, în localitatea Sălcia “a declarat președintele Consiliului Județean Cluj.

În vederea completei finalizări a lucrărilor, în perioada următoare vor mai fi executate operațiuni constând în realizarea de acostamente și marcaje rutiere.