Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj beneficiază de echipamente medicale noi

Consiliul Județean Cluj a finanțat achiziționarea unor noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Ministerului Sănătății și care își desfășoară activitatea în spații aflate în proprietatea forului administrativ județean.

Este vorba despre un set de endoscoape, compus dintr-un videogastroscop și un videocolonoscop, în valoare de 193.732 de lei. Noile dotări, puse deja în funcțiune, au fost cumpărate din resursele special alocate în acest scop de forul administrativ județean, din bugetul propriu al instituției.

Președintele CJ Cluj, Alin Tișe: “Continuăm să investim în sănătate, inclusiv în spitalele clujene care nu sunt în subordinea noastră. Dotările de ultimă generație sunt indispensabile pentru asigurarea unui act medical de înaltă calitate. Cu siguranță, aceste echipamente vor contribui la creșterea exponențială a numărului de pacienți investigați și tratați și, astfel, la îmbunătățirea stării de sănătate a numeroși clujeni și nu numai”.