Se extinde reţeaua de alimentare cu apă într-o comună din judeţul Cluj

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea extinderii rețelei de alimentare cu apă în comuna Mica.

"Este un nou pas spre o ordine firească a lucrurilor, astfel încât locuitorii comunei Mica să aibă acces într-un număr cât mai mare la infrastructura de apă. Ne dorim, în continuare, şi întreprindem toate demersurile pentru ca din ce în ce mai mulţi locuitori ai judeţului să beneficieze de avantajele racordării la sistemul centralizat de furnizare a apei potabile", a declarat Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

În prezent, localitățile comunei Mica dispun, parțial, de rețele de alimentare cu apă, proiectul având obiectivul de a le extinde pe cele existente, astfel încât întreaga populație a comunei să beneficieze de acces la apă potabilă.

Investiția, ce urmează a fi derulată de Primăria Mica, vizează localitățile Mănăstirea, Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Valea Luncii, dar și drumul județean 161D (extravilan), care duce dinspre localitatea Mănăstirea spre localitatea Nireș. Ulterior finalizării, investiția va fi preluată în administrare de Compania de Apă ,,Someș” S.A., societate aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj.