Şase firme au depus oferte pentru Park and Ride-ul de la aeroportul Cluj

S-au înscris la licitaţie DIFERIT AG (Cu 5 subcontractanţi), TCI Contractor General (cu 7 subcontractanţi), asocierea Electrogrup (Leader), VIAROM CONSTRUCT, asocierea  CONCELEX (Leader), REGIA AUTONOMA A DOMENIULUI PUBLIC CLUJ-NAPOCA, asocierea MIS GRUP (Leader),  DIANOVA INSTAL,MEVA CONCEPT şi asocierea NORD CONFOREST (Leader), DRUM ASFALT. Ofertele se află în etapa evaluări tehnice, urmând cea financiară, iar la începutul anului 2021 ar urma să fie anunţat câştigătorul.

Toate firmele înscrise la licitaţie au o activitate bogată fie în Cluj-Napoca, fie la nivel naţional.

Investiţia va contribui esenţial la decongestionarea traficului și la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca.

Această investiție va contribui esențial la decongestionarea traficului și la o mai mare mobilitate în Cluj-Napoca, după modele care funcționează deja cu succes în marile orașe europene. Tocmai de aceea, vom pune la dispoziție toate resursele necesare și vom urmări ca termenele de execuție să fie riguros respectate, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Durata estimată de execuție a lucrărilor este de maxim 16 luni de la data emiterii ordinului de începere a execuției lucrărilor, în care se va include și perioada de timp friguros.