Președintele CJ Cluj s-a întâlnit cu cetățenii din comuna Panticeu

Președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și Marius Mînzat, însoțiți de consilieri județeni și de reprezentanți ai instituțiilor cu competențe în dezvoltarea infrastructurii din zona rurală, s-au întâlnit joi, 9 iunie 2022, cu cetățenii din comuna Panticeu.

„Mă bucur să constat că în Panticeu colaborarea funcțională și eficiența dintre autoritățile județene și cele locale își arată deja roadele. Consiliul Județean și-a asumat politica de modernizare a infrastructurii de bază – drumuri județene, apă și canalizare, în timp ce Primăria implementează proiecte de interes local: amenajare străzi, reparații de școli, extindere iluminat public”, a declarat Tișe.

În cadrul audiențelor, președintele Alin Tișe le-a reamintit cetățenilor prezenți faptul că au fost reluate lucrările de reabilitare și modernizare rămase neexecutate din cadrul proiectului cu finanțare europeană ce vizează drumul județean 109A, în lungime de peste 38 km, care traversează comuna Panticeu.

De asemenea, în cadrul Companiei de Apă „Someș” este în fază de aprobare un proiect care prevede extinderea rețelei publice de apă potabilă în mai multe localități de pe teritoriul comunei.