Plata parcărilor cu abonament din municipiul Cluj-Napoca se poate face online

Clujenii îşi vor putea achita online abonamentele de parcare, potrivit viceprimarului Dan Tarcea.

“Clujenii își pot achita online abonamentele de parcare - cu valabilitate din 3 ianuarie 2022 - pentru zona centrală (zona 1 și zona 2) și cele pentru riverani pentru anul 2022, pe site-ul primăriei, la secțiunea servicii online / parcări: https://e-primariaclujnapoca.ro/parcari/.

În această secțiune, există două tipuri de plăți:

- Fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală - pentru anul 2022 - pot fi plătite începând din acest an, inclusiv în perioada sărbătorilor de iarnă;

- Cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite începând cu data de 10 ianuarie 2022.

Totodată, la plata online, există posibilitatea de a selecta opțiunea prin care puteți fi anunțați înainte de expirarea valabilității abonamentului printr-un e-mail”, a anunţat Dan Tarcea.

De asemenea, plata se poate realiza și la ghișeele Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, conform programului de lucru, începând din 10 ianuarie. 

Costul abonamentelor pentru locurile de parcare publice pentru anul 2022 va avea o majorare de 2,6% față de anul 2021, creștere impusă de rata inflației. Proiectul de hotărâre poate fi consultat AICI.