Modernizare Parcul Feroviarilor din Cluj. Boc, la Napoca Live: Anul acesta va fi gata

Lucrările pentru reamenajarea integrală a Parcului Feroviarilor din Cluj-Napoca vor fi gata anul acesta, a declarat Primarul oraşului, Emil Boc.

“Este în grafic. Stăm foarte bine cu el. Va fi finalizat anul acesta. Acolo toate soluţiile financiare sunt la noi. Acela nu e pe fonduri europene. Nu e o investiţie mică. Deocamdată suntem în grafic în buget să îl putem realiza”, a declarat Boc, în cadrul emisiunii de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu.

Primarul anunţa la sfârşitul lunii februarie că lucrările la Parc avansează. El spunea atunci că investiţia în proiect este de 9 milioane de euro.

“Parcul Feroviarilor: proiect care se finalizează anul acesta, 5 ha de spații verzi, 510 arbori cu balot plantați în plus și 30.458 exemplare vegetație de talie mică. Investiție de 9 milioane euro.

Vegetația existentă formată din 180 de arbori a fost păstrată. Zona verde va fi suplimentată prin plantarea a 510 noi arbori cu balot și 30.458 exemplare vegetație de talie mică: garduri vii, masive vegetație în zone umbroase, garnisire suprafețe grădini pluviale și zone inundabile și pentru acoperire taluzuri. Suprafața totală verde la finalizarea proiectului va fi 49.653 mp”, informa Boc.