Licitația pentru metroul din Cluj a fost ANULATĂ

Licitația de 125 milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor la metroul clujean a fost anulată.

Niciunul dintre cei care au depus oferte nu au criptat oferta financiară și nu au răspuns la solicitările de clarificare privind licitația de supervizare a lucrărilor.

Valoarea contractului este de 125.013.820 de lei.

Licitația pentru "Servicii de supervizare pt„PROIECT ȘI EXEC LUCR DE INF (STRUCT DE REZ, CALE DE RULARE, FINISAJE,SIST DE INSTAL), AUTOMATIZ TRAFIC, RACORD. ALIM CU ENERGIE ELECTRICĂ „TREN METROPOL GILĂU – FLOREȘTI – CLUJ-NAPOCA – BACIU – APAHIDA – JUCU – BONȚIDA – ETAPA I A SIST DE TRANSP METROPOL RAPID CLUJ: MAGISTRALA I DE METROU ȘI TREN METROPOL, INCL LEG DINTRE ACESTEA. COMPONENTA 1 MAGISTRALA I DE METROU CLUJ", în valoare de 125.013.820 lei fonduri europene, a fost ANULATĂ.

licitatie metrou cluj anulata

Ofertele trebuiau deschise în 8 decembrie 2022. Termenul de implementare este de 114 de luni (9 ani și 5 luni). Criterile de evaluare stabilite vizau prețul ofertei, experiența experților, dar și metodologia propusă de viitorii consultanți pentru îndeplinirea contractului. Ofertele urmau să fie verificate de către experții tehnici ai Asocierii SWS Engineering S.p.A., SYSTRA și METRANS Engineering S.R.L.