Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj, dotat cu mobilier nou: “Este cea mai veche şcoală pentru nevăzători din România”

Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj, instituție de învățământ aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, a fost dotat cu mobilier nou, acesta contribuind semnificativ la dezvoltarea unui mediu educațional și de locuit sigur, confortabil și adaptat nevoilor elevilor cu deficiențe de vedere și asociate.

În acest sens, au fost achiziționate 50 de noptiere pentru internatul școlii, amplasate în dormitoare, care oferă cursanților o soluție practică de depozitare a obiectelor personale.

De asemenea, grădinița unității beneficiază de mai multe tipuri de mobilier. Astfel, sălile de grupă și cabintele de terapie au fost dotate cu 20 de măsuțe pentru preșcolari, respectiv mobilier pentru spații comune de depozitare, dulapuri pentru jucării, haine și lenjerie.

“Menționăm faptul că Liceul Special pentru Deficienți de Vedere Cluj este cea mai veche școală pentru nevăzători din România, în cadrul căreia învață copii și tineri din 20 de judeţe ale țării”, au declarat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.