Gazonul de pe Cluj Arena, schimbat. Tişe, la Napoca Live: Încep lucrările de execuţie

A fost anunțată finalizarea procedurii de licitație privind schimbarea integrală a gazonului de pe stadionul Cluj Arena.

Contractul a fost adjudecat de către asocierea de firme condusă de Eco Garden Construct SRL, cu o ofertă de 2.623.627 lei, fără TVA, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Cluj.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a anunţat că vor începe lucrările de execuţie.

“Urmează ca astăzi să semnez ordinul de începere a lucrărilor pentru ora 12.00 a acestei nopţi, respectiv mâine dimineaţă. Începând de la 12.00 din această seară în orice moment firma poate să înceapă lucrările. Termenul de execuţie a lucrărilor este de două săptămâni. Ar trebui să fie gata până la mijlocul lunii aprilie. Firma s-a oferit să lucreze şi noaptea. Pe Cluj Arena se va schimba tot gazonul şi va fi schimbată şi toată infrastructura. Orice eveniment care se desfăşoară şi afectează gazonul va schimba total gazonul. Cheltuiala va fi suportată de organizatorii evenimentelor. Vom putea pune în contract o clauză”, a declarat Tişe, în cadrul emisiunii de la Napoca Live, Talk Show Direct cu Lucian Danciu.

Prezent în emisiunea Real Estate Agenda de la Napoca Live, Directorul Cluj Arena şi Consilierul Local Cluj-Napoca, Radu Raţiu, a explicat cum va fi schimbat gazonul şi ce se va întâmpla cu organizarea festivalului Untold. VEZI AICI.