Floreștiul va fi cuplat la noua conductă de gaze naturale

 

Compania Delgaz finalizează lucrările de cuplare a comunei Florești la noua conductă de gaze naturale, iar pentru joi, 27 iunie, a anunțat sistarea furnizării de gaze naturale pe mai multe străzi din cea mai mare comună din țară.

„Anunț important! Finalizarea lucrărilor de cuplare a conductei de gaze de mediu presiune și întreruperea alimentării cu gaze - joi, 27 iunie 2024.

Delgaz anunță finalizarea lucrărilor de cuplare la noua conductă de gaze naturale, cu o ultimă etapă de săpături programată pentru miercuri, 26 iunie 2024, în zona străzii Cetății 3, în apropierea magazinului Jysk. Săpăturile vor afecta o bandă de mers pe sensul spre strada Eroilor, iar circulația va fi dirijată pe o lungime de aproximativ 10 metri liniari.

ATENȚIE! În urma finalizării acestei etape, Compania Delgaz anunță sistarea furnizării de gaze naturale în întreaga zonă JOI, 27 IUNIE 2024, în intervalul 08:00-21:00, PENTRU TRECEREA PE NOUA CONDUCTĂ DE MEDIU PRESIUNE.

Potrivit Delgaz, consumatorii de pe următoarele străzi vor fi afectați în intervalul 08:00-21:00:
- Stejarului
- Cetatea Fetei
- Carpați
- Alexandru cel Mare
- Fagului
- Salcâmului
- Porii
- Eroilor
- Cetății”

Primarul comunei, Bogdan Pivariu, susține că această etapă este ultima necesară înaintea trecerii pe noua magistrală și îndepărtarea vechilor țevi de rețea care urmează să fie scoase din exploatare.

”Lucrările de cuplare a conductei de gaze naturale, începute marți pe strada Sub Cetate la intersecția cu Cetății, vor continua în această noapte până la finalizare. Această etapă este ultima necesară înaintea trecerii pe noua magistrală și îndepărtarea vechilor țevi de rețea care urmează să fie scoase din exploatare.

Reprezentanții Companiei Delgaz vor afișa informații în întreaga zonă deservită de acest proiect de modernizare. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis Bogdan Pivariu.