Demolarea garajelor continuă şi în 2022 în Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a declarat la NapocaFM faptul că, demolarea garajelor continuă şi în anul 2022.

„Bineînțeles că procesul de demolare a garajelor continuă. Este culmea să mai întrebe cineva dacă mai e vreo cale înapoi. Doar anul acesta am demolat 2394 de garaje. Deja am trimis somații pentru martie, aprilie, mai anul viitor pentru aproape 2000 de garaje de demolare. Lucrul acesta continuă. Mai stăm pe timp de iarnă, ca omul să își poată ridica garajul. Nu putem să zicem în decembrie-februarie ridică garajul, în plină iarnă.

Am făcut aceste demersuri din timp și ele continuă în toate cartierele orașului pentru că nu este o altă cale. E de ordinul evidenței că aceste garaje sunt de domeniul trecutului Clujului. Pot să vă spun că din cele 2394 de garaje au rezultat pe lângă 2394 de locuri de parcare pentru cei care le-au avut și 318 locuri de parcare noi. Adică arată că se poate să creezi loc de parcare, plus loc pentru punct gospodăresc, să plantezi un copac, să pui o bancă, să creezi un ecosistem plăcut în preajma blocurilor de locuit din Cluj, plin de mașini”, a declarat Boc la NapocaFM.