Continuă lucrările de modernizare pe un drum turistic din judeţul Cluj. Se lucrează şi la reabilitarea a zece poduri

Consiliul Județean Cluj continuă, cu fonduri europene, lucrările ce vizează modernizarea și reabilitarea drumului județean 107P Gilău (DN 1) – Someșu Rece – Mărișel – DN 1R, în lungime de 44,26 kilometri.

Astfel, în această etapă se execută lucrări ce vizează nu mai puțin de zece poduri, dintre care un pod nou, la care s-a asigurat variantă ocolitoare. Totodată, au loc operațiuni de așternere a primului strat de asfalt – binder - pe mai multe sectoare de drum în lungime însumată de peste 14 kilometri.

Până în prezent au fost executate operaţiuni constând în frezarea pe mari suprafeţe a zonelor de carosabil deteriorate, consolidarea mai multor sectoare, înlocuirea şi montarea tuburilor de podeţe.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe: “Dată fiind importanţa drumului judeţean 107P, ne dorim ca în cel mai scurt timp posibil acesta să se prezinte în cele mai bune condiţii. Urmărim îndeaproape întregul proces de reabilitare şi modernizare, astfel încât la finalul lucrărilor acesta să îndeplinească toate standardele de calitate şi siguranţă”.