Consultare publică: Facilități la transportul în comun pentru pensionari și alte categorii- Primăria propune majorarea plafonului pentru gratuități de la 2.500 lei la 2.900 lei

Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 82/2023 – Regulamentul de acordare a facilităților la transportul public în comun pentru persoanele vârstnice, pensionari, veterani și văduve de război, luptători pentru victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, urmaşii eroilor-martiri, cu domiciliul în municipiul Cluj-Napoca și pentru cetățenii de onoare ai municipiului Cluj-Napoca.

"Primăria propune majorarea plafonului pentru gratuități de la 2500 lei la 2900 lei"transmit reprezentanții Primăriei. 

Etapa consultării publice are loc în perioada 25 ianuarie -8 februarie 2024. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier.

Mai multe DETALII AICI.

Sursa foto: CTP Cluj