Candidează Emil Boc pentru un nou mandat de primar? Daniel Buda spune că da, primarul spune că vom afla în 2024

 

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, declara zilele trecute, într-o emisiune la TVR Cluj, că Emil Boc va candida cu siguranță pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Întrebat despre acest lucru la Napoca Live, edilul a evitat să confirme afirmațiile șefului său de partid, declarând că o decizie în privința unei noi candidaturi o va lua abia anul viitor. ”Toate la timpul lor”, a spus Emil Boc.

”Decizia în ce privește candidatura mea o voi anunța la momentul potrivit. Respect libertatea de exprimare a oricărui coleg, dar eu vă spun așa: din primul până în ultimul moment mă dedic acestei funcții pe care cu onoare am primit-o de la clujeni și de care sunt atât de mândru, și în același timp atât de recunoscător fiecărui clujean de a reprezenta acest oraș. Din prima zi până în ultima zi a mandatului mă dedic non-stop cu tot ce pot să fac, să ajut. Pe plan local, pe plan regional, național, european, ca să sprijin acest oraș minunat care mi-a dat cele mai frumoase împliniri profesionale pe care le-aș fi putu avea. Deci, din acest punct de vedere, până în ultima zi a mandatului mă dedic cu drag și în totalitate.

Ce va fi în viitor? Vom vedea în 2024 ce decizii vom lua. Le mulțumesc colegilor pentru încredere și pentru suportul pe care mi-l acordă, inclusiv domnului președinte Daniel Buda. Dar toate la timpul lor, cum se spune”, a spus primarul Emil Boc.