Când vor fi gata lucrările la Parcul Feroviarilor?

Lucrările din proiectul de reabilitare a Parcului Feroviarilor se încheie până la finalul anului, transmit reprezentanţii Primăriei municipiului Cluj-Napoca, pe pagina de Facebook.

"În această perioadă continuă montarea de gazon, se lucrează la locurile de joacă, la finalizarea instalațiilor din pavilioane și aleilor, se realizează accesul la pasarela a doua pentru persoanele cu dizabilități. De asemenea, se montează pompele aeratoare în cele două lacuri și se finalizează amenajarea malului stâng (finalizare alei, hidroînsămânțare, montare balustradă).

Urmează sesiunile de plantări din sezonul de toamnă, montarea obiectelor sanitare în toate pavilioanele, finalizarea lucrărilor la interior (HPL, inox, pardoseli), montarea în continuare de aparate pentru locurile de joacă și turnarea tartanului.

Pe lângă parc, Primăria Cluj-Napoca a cuprins în lucrări modernizarea străzii Parcul Feroviarilor. La stradă, lucrările din această perioadă cuprind montarea de pavaj în zona bisericii și montarea stâlpilor de iluminat, după care se va turna stratul de uzură și se vor realiza marcajele în cursul lunii noiembrie", informează reprezentanţii Primăriei municipiului Cluj-Napoca.