Când va fi gata Baza sportivă "La Terenuri"? Dan Tarcea: Lucrările sunt realizate în proporție de 85%

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea a anunţat că lucrările la Baza sportivă „La Terenuri” sunt realizate în proporţie de 85%.

„Baza sportivă "La Terenuri" este gata în proporție de 85%, lucrările arată foarte bine. Este o lucrare mare, întârziată. Sperăm ca până la mijlocul acestui an să fie gata, iar clujenii să se poată bucura de această bază sportivă. Vor fi terenuri pentru baschet, pentru tenis, volei, minifotbal. Va fi un amfiteatru, o pistă pentru alergare de aproximativ 1,3 km. Va fi și o clădire multifuncțională care este deja gata în proporție de 98%. Sunt acolo câteva locuri în care poți să-ți cumperi o cafea, să bei un răcoritor.

S-a viabilizat acolo și pârâul Popii. Sunt niște lucrări de mare anvergură care au fost făcute acolo, din păcate întâziate, dar arată în acest moment foarte bine. Se mai lucrează la componenta de detalii, sunt plantați peste 400 de arbori, dintr-un total de 482 care vor fi plantați acolo. Sunt montate deja și foarte multe obiecte de joacă și de recreere, care arată la nivelul anului 2022”, a declarat Tarcea la ZIUA LIVE.

Baza sportivă “La Terenuri” ar urma să fie finalizată la jumătatea acestui an. Acesta este noul termen înaintat de constructor, deși lucrările trebuiau finalizate încă de anul trecut.