Campanie de colectare a aparatelor electrice la Cluj

Vineri, 17 noiembrie 2023, în Cluj-Napoca va avea loc o campanie de colectare a aparatelor electrice.

În cadrul campaniei pot fi colectate: frigidere, mașini de spălat, TV, boilere, calculatoare, electrocasnice mari și mici, becuri, baterii etc. Acestea nu vor ajunge la groapa de gunoi, ci vor fi reciclate!

Cum se procedează?

Apelează 0744781781 de LUNI pânâ VINERI, între orele 09:00 și 17:00 sau completează formularul de comandă ONLINE 24/7, AICI.

Serviciul constă în preluarea GRATUITĂ de la:

- domiciliu;

- sediu firmă / instituție;

Se asigură manipularea echipamentelor de la ușa apartamentului / depozit firmă / instituție până la centrul de colectare.

Pentru firme / instituții se pune la dispoziție întreaga documentație necesară casării / scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.

Ce înseamnă DEEE?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, vechi, defecte, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Practic se colectează și se reciclează tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.

SERVICIUL permanent este oferit de Municipiul Cluj-Napoca împreună cu operatorul autorizat The Green Project, susținut de OIREP Eco Positive și de partenerul local Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj.