Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe trei drumuri de acces situate în incinta platformei Clujana

În cadrul lucrărilor de întreținere curentă și periodică a drumurilor aflate în administrare, Consiliul Județean Cluj a derulat și finalizat lucrările de asfaltare pe trei drumuri de acces situate în incinta platformei industriale Clujana.

Lucrările au fost executate în cursul săptămânii trecute, când condițiile meteorologice au permis desfășurarea acestui tip de lucrări.

Ajutați și de vremea încă favorabilă, am reușit să asfaltăm trei drumuri de acces care de acces care deservesc cel puțin 38 de societăți comerciale și, implicit, sute de angajați care își desfășoară activitatea aici. Vom continua procesul de îmbunătățire a infastructurii din incinta industrială Clujana în cursul anului viitor, când condițiile vor fi prielnice acestor tipuri de lucrări” a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Operațiunile executate au constat în frezarea zonelor deteriorate, alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării, precum și așternerea de covor asfaltic.

În vederea completei finalizări a lucrărilor, sunt realizate, în continuare, lucrări de ridicare la cotă a căminelor carosabile și badijonări.