Au fost finalizate lucrările de asfaltare derulate pe raza localității Bologa din judeţul Cluj

Consiliul Judeţean Cluj anunţă că au fost finalizate lucrările de asfaltare derulate pe raza localității Bologa din judeţul Cluj.

Lucrările de întreținere desfășurate pe drumul județean 103H (DN 1) – Bologa – Săcuieu vizează sectorul situat între pozițiile kilometrice 0+000 și 12+250.

Operațiunile continuă pe restul sectorului de drum cu lucrări de reparații și remedieri ale căii de rulare prin plombarea gropilor cu îmbrăcăminți asfaltice, tratarea burdușirilor și a tasărilor și ridicarea la cotă a capacelor de canalizare.

De asemenea, se execută lucrări constând în aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea și desfundarea șanțurilor și a camerelor de cădere, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare și adaos de material, asigurarea scurgerii apelor, înlocuirea de podețe, montarea de parapeți metalici în zonele unde situația impune acest lucru și vopsirea capetelor de podețe.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe: “Este o veste bună atât pentru locuitorii din zonă cât şi pentru turişti. Alături de facilitarea accesului la numeroase atracţii şi obiective turistice din satul Bologa şi din zonă, importanţa acestui drum e dată de asigurarea legăturii rapide între DN1 şi DJ108C care traversează zona turistică Răchiţele - Prislop - Ic Ponor”.