Au fost anulate focurile de artificii de Revelion la Cluj

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a anunţat faptul că, a anulat focurile de artificii din noaptea de Revelion din cauza condiţiilor meteo preconizate pentru miezul nopţii.

"Pentru unii e veste bună, pentru alții veste proastă. Am anulat focurile de artificii din această seară din cauza condițiilor climatice. Am luat această decizie, având în vedere prognoza meteo, care anunța ceață.

Prognoza are o precizie de 95% și anunța ceață la miezul nopții. Mai bine vom cheltui acei bani pentru alte scopuri sau când vom organiza festivități cu altă ocazie. Nu va fi nimic la Cluj-Napoca organizat de Primărie în această seară", a anunțat Emil Boc la ZIUA Live.

Focurile de artficii din Cluj-Napoca ar fi trebuit să aibă loc în patru locaţii din oraş, respectiv dealul Cetățuia, cartierul Bună Ziua, Iulius Mall și parcul Iuliu Prodan din cartierul Zorilor.

„La mulți ani cu drag, la mulți ani, dragi clujeni, mulțumesc pentru tot ce faceți pentru acest oraș, vă urez să gândiți pozitiv, să vă bucurați de cei dragi”, le-a transmis Emil Boc cetăţenilor.